
14. leden
Káva a kávová kultura v České republice
Otázka „Dáte si ještě kávu?“ patří mezi nejfrekventovanější v současném pohostinství. Není se ostatně co divit, pití tohoto voňavého nápoje se rozšířilo po celém světě, byť káva coby...
Číst dále
14. leden
Káva a kávová kultura v České republice
Otázka „Dáte si ještě kávu?“ patří mezi nejfrekventovanější v současném pohostinství. Není se ostatně co divit, pití tohoto voňavého nápoje se rozšířilo po celém světě, byť káva coby...
30. prosinec
Milí zákazníci, děkujeme Vám za přízeň a za věrnost. Připravili jsme pro Vás novoroční dárek v podobě 10% slevy. Slevu můžete využít na všechny nákupy na e-shopu fanymarket.cz v...
6. prosinec
I když nadále statisticky platí, že Češi málo jedí ryby, stále kvalitnější nabídka rybích chodů ve zdejších specializovaných a špičkových restaurantech láká milovníky dobrého jídla...
25. říjen
U zvěřiny je považováno za běžný jev, že se nekonzumuje ihned po ulovení. Méně je známo, že také hovězí může dozrát k výrazné chuti a lahodné měkkosti teprve až v průběhu určitého...
7. červenec
Milovaný i zatracovaný je plátek mletého masa vložený do žemle s oblohou. Je rozšířený po celém světě pod názvem hamburger a má údajně původ v německém přístavu Hamburk.
15. červen
Není snad kuchaře, profesionála nebo „hobíka“, který by alespoň jednou nevyšperkoval byť jen jediný pokrm řeřichou. Tato rostlinka se v kuchyni řadí do takzvaných mikrobylinek...
13. květen
Vyzkoušejte bažantí stehna s fazolovými lusky
Vyzkoušejte bažantí masíčko pečené pozvolna doměkka. Poradíme vám jak stehýnka připravit tak, aby si pochutnala celá rodina třeba u nedělního obědu.
7. květen
Olivový olej v moderní gastronomii
Olivový olej je odedávna základem středomořské a arabské kuchyně a dnes je běžný v mnoha kuchyních po celém světě. Zájem o něj se v posledních letech zvýšil i u nás, především v...