Fanymarket.cz - Potraviny do rodiny

Potřebujete poradit?
227 228 227 (dnes 18:00 - 24:00)

prázdný košík
0 Kč

Články

Káva a kávová kultura v České republice

14. leden

Káva a kávová kultura v České republice

Otázka „Dáte si ještě kávu?“ patří mezi nejfrekventovanější v současném pohostinství. Není se ostatně co divit, pití tohoto voňavého nápoje se rozšířilo po celém světě, byť káva coby...


Číst dále
Novoroční dárek

30. prosinec

Novoroční dárek

Milí zákazníci, děkujeme Vám za přízeň a za věrnost. Připravili jsme pro Vás novoroční dárek v podobě 10% slevy. Slevu můžete využít na všechny nákupy na e-shopu fanymarket.cz v...


Číst dále
Z moří a oceánů na váš stůl

6. prosinec

Z moří a oceánů na váš stůl

I když nadále statisticky platí, že Češi málo jedí ryby, stále kvalitnější nabídka rybích chodů ve zdejších specializovaných a špičkových restaurantech láká milovníky dobrého jídla...


Číst dále
Hovězí potřebuje čas

25. říjen

Hovězí potřebuje čas

U zvěřiny je považováno za běžný jev, že se nekonzumuje ihned po ulovení. Méně je známo, že také hovězí může dozrát k výrazné chuti a lahodné měkkosti teprve až v průběhu určitého...


Číst dále
Hamburger - kult z Ameriky

7. červenec

Hamburger - kult z Ameriky

Milovaný i zatracovaný je plátek mletého masa vložený do žemle s oblohou. Je rozšířený po celém světě pod názvem hamburger a má údajně původ v německém přístavu Hamburk.


Číst dále
Řeřicha - nejzdravější ozdoba

15. červen

Řeřicha - nejzdravější ozdoba

Není snad kuchaře, profesionála nebo „hobíka“, který by alespoň jednou nevyšperkoval byť jen jediný pokrm řeřichou. Tato rostlinka se v kuchyni řadí do takzvaných mikrobylinek...


Číst dále
Vyzkoušejte bažantí stehna s fazolovými lusky

13. květen

Vyzkoušejte bažantí stehna s fazolovými lusky

Vyzkoušejte bažantí masíčko pečené pozvolna doměkka. Poradíme vám jak stehýnka připravit tak, aby si pochutnala celá rodina třeba u nedělního obědu.


Číst dále
Olivový olej v moderní gastronomii

7. květen

Olivový olej v moderní gastronomii

Olivový olej je odedávna základem středomořské a arabské kuchyně a dnes je běžný v mnoha kuchyních po celém světě. Zájem o něj se v posledních letech zvýšil i u nás, především v...


Číst dále
Hledání
Přihlášení zavřít